perjantai 28. lokakuuta 2011

Nokia vs iPhone kyselyn tulokset

3 kommenttia:

  1. Kyselyssäsi siis Nokia voitti. Saa nähdä miten käy jatkossa. Suomessa on hehkutettu menestystä uusille Windows -puhelimille, mutta miten on muualla.

    VastaaPoista
  2. Android-puhelimet on ainoa oikea ratkaisu!

    VastaaPoista
  3. Tarkoitatko lähinnä Samsungia?

    Kesällä kun lomailin Espanjassa huomasin, että monilla oli BlackBerry merkkinen puhelin. Minulle BlackBerry oli ihan uusi tuttavuus. Espanjassa tavallistahan on ostaa "kytkykaupalla" puhelin eli liittymän mukana tulee puhelin "ilmaiseksi" kun sitoutuu asiakkaaksi tietyksi aikaa.

    Itselläni on iPhone, jonka ostin puolitoista vuotta sitten. Vielä on puolivuotta jäljellä maksuja puhelimesta. Omalla tavallani olen myös naimisissa operaattorin kanssa.Innostuin ostamaan iPhonen kun muutamalla ystävälläni oli se ja he esittelivät sovelluksia, joita olivat asentaneet puhelimeen. Itse en loppujen lopuksi ole pahemmin eri sovelluksia asentanut, mutta valokuvia löytyy yli 3000. Helppo napsia kuvia, kun on koko ajan kamera mukana. :)

    iPhonen käyttöliittymästä voi olla kyllä monta mieltä. Välillä tuntuu, että olen vieläkin hieman pihalla käyttöliittymän kanssa. Onkohan vika minussa vai iPhonen käyttöliittymässä? ;)

    VastaaPoista