tiistai 8. marraskuuta 2011

Google + laajeni brändeille, muusikoille, yrityksille...

Facebookin ja Google+:n kilpailu kiristyy.

"Facebookin pahin kilpailija, Google+, on saanut tärkeän laajennuksen. Googlen yhteisöpalvelu on laajentunut muidenkin kuin yksityishenkilöiden käyttöön. Osa maailman ykkösbrändeistä avasi heti omat sivustonsa. Google+ Pages saattaakin viedä kävijöitä esimerkiksi Twitterin tapaisilta palveluilta."

Linkki Tietokone -lehden uutisointiin:
Tietokone 8.11.2011 Google+ laajeni brändeille, muusikoille, yrityksille…

Linkki Googlen blogi-sivulle:
Google+ Pages: connect with all the things you care about

5 kommenttia:

  1. Mukana ollaan. Kerkesin jo kolme yhteisösivua avaamaan, ja niitä mainostamaan. :)

    En kyllä usko, että Twitteriä moni jättää tuon takia, koska Twitter on erittäin suosittu juurikin lyhyiden juttujen ansiosta. Muissa paikoissa kun joutuu oikeasti kirjoittamaan sisältöä viesteihin. Google+ on kuitenkin erittäin tehokas apuväline moneen juttuun.

    VastaaPoista
  2. Mihin te suosittelisitte Google+:aa erityisesti?

    VastaaPoista
  3. Olen kirjautunu Google+:n mutta en ole vielä käyttänyt. Pitää nyt ottaa jostain aikaa ja perehtyä. :)

    Yleisesti Googlen "tuoteperhe" on minulla paljon käytössä. Hakukoneena käytän aina Googlea. Tällä kurssilla tutustuin Google Docsiin, mikä on tosi hyvä palvelu. Käytössä myös Google Alerts Beta versio. Googlen kääntäjä on todella tarpeellinen. Milloin vaan voi tarkistaa englannin sanastoa esim. chattaillessa. Google Maps on myös mainio työkalu.

    Facebook ja Google ovat ne kaksi, joita käytän käytännössä aina kun avaan koneen. :)

    VastaaPoista
  4. En usko myöskään, että twitteriä jätetään.. Google on kyllä ehkä se suosituin hakukone ja tunnetuin.Täytyy tutustua tuohon google plussaan.

    VastaaPoista
  5. Satuinpa kompastumaan Kauppalehdessä 7.2.2011, julkaistuun artikkeliin, jossa käsitellään yritysjohtajia Yhdysvalloissa. Google:n toista perustajaa ja innovaattoria Larry Pagea käsitellään myös artikkelissa.
    ”Yhdysvaltojen liike-elämässä on viime aikoina suitsutettu johtajia, joita pidetään kaukonäköisinä visionääreinä ja luovuutta ruokkivina suunannäyttäjinä.”

    Alla linkki Kauppalehden artikkeliin:
    http://www.digipaper.fi/extra/59924/index.php?pgnumb=10

    VastaaPoista